perjantai 4. joulukuuta 2009

Itsensä tutkiskelu kannattaa

Kaikkea pitää kokeilla, myös kanadalaista terveydenhuoltoa. Kävipä nimittäin niin, että viime tiistainen kirjallisuuden luento keskeytyi karmaisevalla tavalla. Aktiivisen käteen nojailun tuoksinnassa huomasin oikeassa korvassani oikein mojovan turvotuksen, joka johtui noin peukalon pään kokoisesta veripussista. Pikainen poistuminen ja tilanteen tarkistus koulun saniteettitiloissa antoi asialle viimeisen varmistuksen. Kyllä, siinähän sitä olisi oikein mainio kaalikorvan alku!

Kovat jäärät kantaisivat moisia kukkiksia ylpeydellä, mutta tämähän ei luonnollisestikaan minua koske. Niinpä seuraava osoite oli lähimmäinen lääkäriasema. Ensimmäinen naislääkäri oli aivan pihalla koko korvan suhteen, joten paikalle kutsuttiin asioista paremmin perillä ollut mieslääkäri. Itse operaatiohan sinänsä ei ole monimutkainen ja jotkut tekevät sen jopa kotona itse, mutta naislääkärin ilme oli sen verran hölmistynyt kun kerroin mitä pitää tehdä, että parempi oli pyytää seuraava asiantuntija sisään.


Neula sisään, veri ulos. Jäädytystä tarjottiin, mutta lekurin ilmeestä päätellen myöntävä vastaus olisi johtanut aika rapeaan kuittailuun, joten päätin kärsiä operaation nahoissani kuin TosiMies. Tyylikäs aku ankka -side päähän vuorokaudeksi ja menoksi. Kuvaa ottaessa vielä nauratti, mutta viimeisen 12 tunnin aikana alkoi päätä kirjaimellisti kiristää aika huolella.

Viikko reenitaukoa ja korvasuojat menivät sitä myöten tilaukseen. Tulee jatkossa halvemmaksi. 

1 kommentti:

  1. Hehee, tekevälle sattuu :)

    Jos näit mun lisäämän kinkkukuvan Facebookiin niin olen miettinyt varmaan joka päivä kaupassa käydessäni et tollasesta suolalihaköntistä Mikko varmaan tykkäis. Toisin sellaisen sulle tuliaisiks, jos ei olis painorajaa matkatavaroissa :)

    VastaaPoista